Natasja Minke

Achtergrond

Hoi hoi,
Mijn naam is dus Natasja Minke en ben geboren op 05-01-1992 in Amsterdam daar waar ik momenteel nog woonachtig ben. Mijn vriend is Barry die eigenaar is van MusicBeatsz en uiteraard m’n rechterhand.

Ik ben begonnen met het draaien op internet toen ik een jaar of 17 oud was. Ik draaide toen op een station veelal muziek van eigen bodem en muziek uit de jaren ’90. Dit heb ik ruim 1,5 jaar lang gedaan en ben toen gestopt met het draaien. In 2018 leerde ik Marcel (DJ MusicBeatsz) kennen en die vroeg toen of ik een keer wilde komen luisteren en buurten in de chat. Na verloop van tijd kwam ik in gesprek met Barry over m’n draaien wat ik vroeger deed. Hij vroeg toen of ik misschien interesse had om het team te komen versterken. Ik heb toen een NEE geantwoord, omdat ik niet de feeling meer voelde om te draaien. Uiteindelijk ben ik een keer bij Barry in de studio geweest en die heeft mij toen in het diepe gegooid door mij voor de microfoon te zetten. Ik weet nog goed dat ik toen met een rood en verlegen gezicht door de microfoon zat te praten. Ik ben nadien ook de social media voor MusicBeatsz gaan doen daar waar ik beheerster van geworden ben. De flyers en de reclame voor de DJ’s op de MusicBeatsz Social Media komen dus van mijn hand.

Mocht je me een keer willen horen bij 1 van de LIVE shows die ik als SideKick meedoe? Luister dan een keer mee naar de show van Barry

Verder kan men met mij ook regelmatig een praatje maken in de chat aldaar ik ook met regelmaat te vinden ben.

Rate it

Beheerder / DJ

Copyrights © ® 2013 – 2023 by MusicBeatsz. All rights reserved

0%