Stefan Bolten

Mijn naam is Stefan Bolten en ben woonachtig in Zaandijk.

Sinds mijn jeugd ben ik al actief met muziek bezig. Als klein mannetje kreeg ik een mooie radio daar waar ik veel naar luisterde.  Ik luisterde toen veel muziek uit de Top 40 en m’n idool toen Herman van Veen. Na verloop van tijd begon ik ook cassettebandjes te kopen en begon muziek op te nemen van de radio. Rond m’n 14de kreeg ik cassette bandjes van onder andere Metallica en Nirvana. De liefde voor rock was toen vrijwel geboren, omdat deze muziek mij zeer lekker in het oor lag. Uiteraard luister ik zelf ook andere muziek, maar de rock is de rode draad in m’n leven.

Ik heb ook nog in een paar bandjes gespeeld op gitaar, maar die heb ik aan de kant geschoven, omdat mijn passie puur ligt op het draaien van muziek ipv het te bespelen.

Via de chat ben ik terecht gekomen bij MusicBeatsz. De klik was er nagenoeg gelijk en ben sindsdien (2015) actief als DJ. Eerst draaide ik alleen maar een Rock Programma, maar wilde wat groeien naar de luisteraars en ben toen een 2de programma gestart. De eerste is een Rock programma en de 2de is een lekker algemeen programma daar waar je van Klassiek tot muziek van nu en een afwisseling van Rock door elkaar hoort.

Benieuwd hoe mijn shows klinken? Luister dan gezellig mee.

Foto van m’n Studio

Rate it

DJ

Copyrights © ® 2013 – 2023 by MusicBeatsz. All rights reserved

0%