Wie is DJWESZY – Wesley Winands
Woonplaats: Doesburg
Geboorte datum: 12-07-1983

Ik stel me graag even voor aan jou,

Van jongs af aan ben ik al veel met muziek bezig. Op een keyboard speelde ik nummers en maakte ik mijn eigen melodieën. Ik ben begonnen op 12 jarige leeftijd samen met een klasgenootje op school eigen party’s te organiseren. Daar draaiden we niet met prof spullen maar met een huiskamer versterker en een huiskamer cd speler. Op mijn 16de kwam ik in jongerencentrum “De Basement” in Dieren terecht gekomen. Daar leerde ik van vele Dj’s de draai technieken en leerde ik mixen met platen en cd’s. Met de jaren werd ik beter in het mixen van muziek en wist ik welke stijlen mij het beste lagen. Ik (DJWESZY) kwam zo ook op vele locaties, onder meer in het voormalige jongerencentrum “Zuidhoek” te Velp, waar ik samen met DJ Arjan van Maxximum Music vele kinderdisco’s draaide. Uiteindelijk werd draaien met cd’s en platen overgenomen op de digitale manier en maakte ik ook gebruik van een laptop met daaraan midi control apparatuur. Ik (DJWESZY) ben op dit moment niet meer actief bij De Basement (tegenwoordig “The Unit”) door veranderingen in de organisatie en vanwege privézaken.

Naast het bovenstaande heb ik (DJWESZY) op vele plaatsen allerlei party’s gedraaid.
Zo als bijvoorbeeld: Schoolparty’s van scholengemeenschap “Het Rhedens” te Dieren, Erica markten te Dieren, DORPSPOP te Lobith, Madierodam te Dieren en nog vele andere feesten en partijen. Ik (DJWESZY) ben sinds eind 2013 ook op internet radio stations te horen. Ik heb inmiddels al bij verschillende stations gedraaid.

Op dit moment ben ik vanaf 2016 bij MusicBeatsz actief als radiomaker en heb ik hier echt mijn draai gevonden, een leuk team die (h)eerlijk en transparant is.

Wat kan men verwachten van mijn show(s)
WOENSDAG:
Ik ben wekelijks te horen op MusicBeatsz en heb op de woensdag avond het programma “The Hits Train Allround Music (19.00 – 23.00), een 4 uur durende programma met allround muziek keuzes en stijlen. Verzoeknummers zijn dan ook op deze avond zeer welkom. In mijn show op de woensdag avond heb ik in het eerste uur het Item “Raad De Plaat”, je hoort dan een nummer vervormt, hiervan wil ik dan weten de Artiest en Titel. Het nummer is in 3 stappen van moeilijk naar middel en van middel naar makkelijk terug vervormt tot het origineel. Ik geef hierbij dan ook hints om het raden van het nummer makkelijker te maken. In het 2de uur, een uur lang foute nummers ofwel “Het Foute Uur”, vraag vooral je foute verzoekplaatjes aan.  ook altijd het onderwerp: “DJWESZY Live In The Mix”, dat is ongeveer 1 uur lang live mixen op de radio en dat is in het 3de uur (Tijdens Live In The Mix hoor je geen verzoekplaatjes, maar wil je een dance nummer horen die jij leuk vind? Deze zijn welkom om aan te vragen en probeer ik hem erin te mixen). In het laatste uur is kan het nog alle kanten opgaan, van rustig tot druk, of andersom. Het laatste uurtje is echt lekker diverse met natuurlijk je eigen inbreng. Luister je graag na allround muziek en heb je zelf ook verzoeknummer… vraag ze dan vooral aan op de woensdag avond in mijn show “The Hits Train Allround Music”.

Zondag:
Op de zondagavond (19.00 – 22.00)  ben ik met het programma op MuisicBeatsz  “De Nederlandse Top40 van vroeger”, dan presenteer ik  in 3 uur durende show de Nederlandse Top 40 lijst van vroeger. Voor elk jaartal maak ik gebruik van 6 lijsten (januari, maart, mei, juli, september en november). Dus wil je lekker luisteren naar de muziek voor jou tijd of uit jou jeugd jaren… luister dan elke zondag mee (let op tijdens de “Nederlandse Top 40 van toen” kun je geen verzoeknummers aanvragen).

Mijn Studio

Rate it

Beheerder / DJ

Copyrights © ® 2013 – 2023 by MusicBeatsz. All rights reserved

0%