Algemeen

15 Resultaten / Pagina 1 van 2

Algemeen

Music Express

more_vert

Music Express

Tijdens mijn draaiuren neem ik jullie mee in een scala aan muziek. Variatie ten over en het kan van links naar rechts gaan (of andersom). Het laatste uurtje van mijn show besteed ik aandacht aan de muziek uit de dance scene

close

Algemeen

Zaterdagavond Show

more_vert

Zaterdagavond Show

Barry van der Lei

Hou je van gezelligheid en een dolletje dan zit je op de zaterdagavond vanaf 2100 op de juiste plaats. Het eerste uurtje draai ik meestal muziek uit de jaren 70 tot 90. Daarna gaat het door in de losse sfeer en is alles totaal onvoorbereid. Je kan dan eigenlijk van alles verwachten. Het format van mij is dat geen enkel programma hetzelfde is op de zaterdagavond.

close

Algemeen

Bolten op Stelten

more_vert

Bolten op Stelten

Stefan Bolten

Niets is mij te gek om voor jullie in een wervelwind door elkaar te draaien. Klassiek, Rock, Nederlands of jouw plaat. Roept u maar.......

close

Algemeen

The Hits Train

more_vert

The Hits Train

Wesley Winands

Ik ben wekelijks te horen op MusicBeatsz en heb op de woensdag avond het programma “The Hits Train Allround Music (19.00 – 23.00), een 4 uur durende programma met allround muziek keuzes en stijlen. Verzoeknummers zijn dan ook op deze avond zeer welkom. In mijn show op de woensdag avond heb ik in het eerste uur het Item “Raad De Plaat”, je hoort dan een nummer vervormt, hiervan wil ik dan weten de Artiest en Titel. Het nummer is in 3 stappen van moeilijk naar middel en van middel naar makkelijk terug vervormt tot het origineel. Ik geef hierbij dan ook hints om het raden van het nummer makkelijker te maken. In het 2de uur, een uur lang foute nummers ofwel “Het Foute Uur”, vraag vooral je foute verzoekplaatjes aan. ook altijd het onderwerp: "DJWESZY Live In The Mix", dat is ongeveer 1 uur lang live mixen op de radio en dat is in het 3de uur (Tijdens Live In The Mix hoor je geen verzoekplaatjes, maar wil je een dance nummer horen die jij leuk vind? Deze zijn welkom om aan te vragen en probeer ik hem erin te mixen). In het laatste uur is kan het nog alle kanten opgaan, van rustig tot druk, of andersom. Het laatste uurtje is echt lekker diverse met natuurlijk je eigen inbreng. Luister je graag na allround muziek en heb je zelf ook verzoeknummer… vraag ze dan vooral aan op de woensdag avond in mijn show “The Hits Train Allround Music”.

close

Algemeen

The Best Music Mix

more_vert

The Best Music Mix

Ronald Vergeer

Mijn shownaam zegt het al.... "The Best Music Mix" daar waar je alles vrijwel wel kan verwachten qua muziek. Ik spreek het in een nette term uit als All-Round. Nederlands, Top 40, Engelstalig en veel meer. Wat jij graag wil horen draai ik voor je weg. Luister dus gezellig mee met m'n show.

close
LISTEN WITH YOUR APP

MusicBeatsz Head Partner
MusicBeatsz Hall of Fame

Copyrights © ® 2013 – 2022 by MusicBeatsz. All rights reserved 

0%