Wat leuk dat je even de moeite neemt om deze pagina te bekijken / te lezen.
MusicBeatsz wil met onderstaande het gebruik van de chat uitleggen.

Registratie….
MusicBeatsz hanteert een registratie proces om te kunnen chatten. Deze registratie zorgt ervoor dat indien men een probleem heeft met aanmelden / inloggen of wat dan ook wij jouw kunnen bereiken. Zorg er dan ook voor dat je je juiste naam (lees “Eigen Naam en Veiliheid”) en ook een bereikbaar mailadres invul!!

Eigen naam….
Gebruik tijdens je registratie je eigen naam. Alle gebruikers die deelnemen op onze chat gebruiken ook hun eigen naam. Een schuilnaam is nergens voor nodig of je moet wat te verbergen hebben. 😉 😉
Geen eigen naam? Wij spreken je aan op onze chat om in overleg dit aan te aan passen naar je eigen naam!

Veiligheid….
Na de registratie staan jouw gegevens veilig opgeslagen op de server van MusicBeatsz. Deze gegevens kan je alleen opvragen bij “wachtwoord vergeten”. Bij juiste registratie (mail en naam enz) krijg je de inlog gegevens dan ook automatisch toegezonden!

Log….
Vaak is er veel te doen over loggen van alles enz enz. Hoofdregel bij MusicBeatsz is dat wij maximaal 24 uur terug kunnen halen uit de log. Na 24 uur word de log automatisch verwijderd! Is er wat voorgevallen op de chat met 1 of meerdere gebruikers van / op de chat dan dient men dit uiterlijk 24 uur na voorval kenbaar te maken per mail (Contact pagina) zodat wij de log even onhold kunnen zetten en kunnen kijken over het hoe en wat.

Regeltjes….
Eind 2020 hebben we besloten om de chat transparant op te zetten met een lage drempelwaarde. Voor ons geldt dan ook dat we open staan voor een ieder en de regeltjes om te kunnen en mogen chatten hierdoor nagenoeg zijn verdwenen. Jouw gezelligheid en aanwezigheid telt immers toch?
Wel hanteren we een paar puntjes om de chat voor jong en oud te waarborgen….
* Drugs gebruik met cam aan is exit (BAN)
* Alcohol met cam aan voor 2000 uur is waarschuwing. 2de keer is een ban van 1 week.

Botjes enz….
Elk botje wat aangemaakt is word gezien als een chatter op de chat statistieken. Dit geeft naar buitenstaanders naar onze mening een verkapt beeld. Op MusicBeatsz werken we in onze chat zonder botjes. Dit schept voor alle gebrukers een eerlijke statistieken beeld op. Zonder botjes is of kan de chat ook gezellig zijn.

Extra info voor het gebruik van de chat
Een ieder die 4 weken of langer zich niet heeft aangemeld (muv vakanties enz) zal zich opnieuw moeten registreren! Je gegevens worden na 4 weken automatisch gewist!! Hierdoor houden we onze database schoon en up to date onder onze vaste gebruikers van de chat.

We wensen een ieder veel chat plezier toe.

LISTEN WITH YOUR APP

MusicBeatsz Head Partner
MusicBeatsz Hall of Fame

Copyrights © ® 2013 – 2022 by MusicBeatsz. All rights reserved 

0%