Je zal het vast wel herkenen als je naar de radio luister. Je wil je favoriete programma of DJ horen en je hoort nu iemand anders of een auto DJ. Onze programmering houden wij met ons team zorgvuldig bij nauwlettend en indien er wijziging zijn proberen we dat ten alle tijden ergens te vermelden!

Waarom een shownaam
Als MusicBeatsz zijnde hebben we gekozen om bij de programmering de shownaam weer te laten geven. Als je op het venster van een bepaalde show klikt krijg je ook welke DJ dit programma draait.
Een handige fact voor een ieder is dat men ook kan zien welke style er gedaan word tijdens een show.

Ik zie een programma er niet tussen staan
Heel vervelend als jouw favoriete programma niet te vinden is in onze programmering, maar het kan voorkomen dat er een wijziging is geweest of dat 1 van onze collega DJ’s en aantal weken vacant is ivm ziekte, vakantie of wat dan ook. Wij roosteren deze DJ dan uit. Op onze website proberen we met een update op de HOME pagina zoveel als mogelijk een ieder op de hoogte te houden, maar ook op onze chat na het inloggen zal er dan een apart schermpje oplichten. Hier zal dan ook duidelijk aangegeven worden dat een DJ niet draait / vacant is.

Veel tijden AUTO DJ
Doorgaande hadden we als MusicBeatsz zijnde meerdere en verschillende AUTO DJ programma’s draaien. Onze Auto Dj hebben we momenteel ingesteld op algemeen. Dit betekent in termen dat er dan ook maar 1 mapje met muziek op staat. Dit hebben we bewust even gedaan aangezien we op de achtergrond bezig zijn met een gehele vernieuwing van onze gehele AUTO DJ programmering!

LISTEN WITH YOUR APP

MusicBeatsz Head Partner
MusicBeatsz Hall of Fame

Copyrights © ® 2013 – 2022 by MusicBeatsz. All rights reserved 

0%