Op onze teampagina vind men alle teamleden van MusicBeatsz. Alle collega’s hebben met zoveel als mogelijk in eigen bewoording ook een leuk stukje geschreven ter inspiratie van bv hoe men is begonnen of hoe hun studio eruit ziet. Tevens is in overleg diverse informatie van bv social media knoppen beschikbaar. Altijd leuk om de DJ toe te voegen! Benieuwd? Gewoon op 1 van de team leden klikken.

BeheerTeam
MusicBeatsz kent een 3 koppig beheerdersteam. Met dit 3 koppig team runnen we MusicBeatsz geheel. Denkend aan BV de streamserver, Chatserver en ook de webserver. Daarnaast hebben alle 3 ook de admin status op de chat. Binnenkort voegen we een 4de persoon aan ons beheerders team toe.

LIVE DJ’s
Met een klein en select team draaien we voor de luisteraars de hits weg die ze graag willen horen. We draaien als LIVE DJ’s nagenoeg alles weg qua muziek. Dit doen we al sinds we zijn gestart in 2013. Wist je dat er onder de LIVE collega’s… 2 collega’s draaien die inmiddels al 7 jaar meedraaien!!

Syndicate DJ’s
Op MusicBeatsz bieden we ruimte aan collega radiomakers die niet direct LIVE kunnen draaien op MusicBeatsz, maar vooraf hun programma opnemen en deze toezenden. Deze programmeren we wekelijks in op onze streamserver. Met het team wat we momenteel hebben aan syndicate DJ’s zijn we momenteel ook meer dan tevreden. Helaas hebben we wel besloten alleen met dit team wat nu nog toezend verder te gaan!

Team Stabiliteit op 1
Met regelmaat houden we onze collega DJ’s op de hoogte per mail. Denk hierbij aan een aanpassing in bv de programmering of een update van 1 van onze servers, maar ook als we een thema marathon doen. Naast dit alles monitoren we ook met regelmatig van alle DJ’s het geluid. Iets niet correct mailen we en gaan we dit uiteraard herstellen met elkander. Niets te gek en we doen dit met het team!

MusicBeatsz is altijd wel op zoek naar nieuwe collega’s.
Op de vacature pagina kan je kijken welke vacature nog open staat.
LISTEN WITH YOUR APP

MusicBeatsz Head Partner
MusicBeatsz Hall of Fame

Copyrights © ® 2013 – 2022 by MusicBeatsz. All rights reserved 

0%