MusicBeatsz heeft momenteel 3 mogelijkheden om een verzoek aan te vragen en hier geven we onderstaand graag de werking van. Alle 3 de mogelijkheden om een verzoek aan te vragen komenen anders binnen bij de draaiende LIVE DJ. Wij werken met een eigen mailsysteem voor de afhandeling van de verzoeken.

VerzoekBox met Chat
Voor onze chatters hebben we de mogelijkheid gemaakt om tijdens het chatten een verzoek te doen zonder dat men uit de chat moet. Men klikt gewoon op “Verzoek MET Chat” en er opent een apart scherm om een verzoek aan te kunnen vragen.

VerzoekBox zonder Chat
Luisteraars van MusicBeatsz die niet deel nemen aan de chat maar wel graag hun verzoek willen doen kunnen dit doen door op de link “VerzoekBox ZONDER Chat” te klikken. Hier opent geen apart venster voor en kan men na het verzoekje gewoon verder lezen / luisteren op de website.

Verzoek LIVE in de uitzending
Wil jij graag LIVE (tijdens 1 van onze uitzendingen) een verzoekje doen? Dit kan uiteraard door alle gegevens op de pagina juist in te vullen. Wij bellen jouw dus LIVE op tijdens de LIVE show(s).
Momenteel kan men alleen op de woensdagen bij Wesley Winands en op de zaterdagen bij Barry van der Lei men LIVE in de uitzending hun verzoek doen.

Vaste regel om een verzoek aan te vragen
Voor alle 3 verzoek aanvraag mogelijkheden hanteren alle LIVE DJ’s…
Per luisteraar 1 verzoek per uur. (Flooding = Skip verzoeken)

Veiligheid
Bij het akkoord gaan tijdens je aanvraag ben je akkoord gegaan met de instemming van je verzoek. Bij ons zijn dan jouw naam, mailadres en verzoek zichtbaar. Deze gegevens worden na elke show in een aparte map gezet op onze server om hier een aanvulling te geven aan de andere shows. Indien men een verzoek gedaan heeft om Live in de uitzending te komen dan zal de LIVE DJ na het draaien van jouw verzoek de gegevens direct wissen.

LISTEN WITH YOUR APP

MusicBeatsz Head Partner
MusicBeatsz Hall of Fame

Copyrights © ® 2013 – 2022 by MusicBeatsz. All rights reserved 

0%